Frifot er frihet - reis vekk fra det vanlige
På tur i og rundt Edinburgh

Edinburgh er det perfekte sted å kombinere byliv med en aktiv ferie. I tillegg til mange spennende opplevelser i byen har Edinburgh flotte fotturer selv innenfor bygrensen. Her er store parkområder og til og med øde heier med innsjøer, bekker, stier, og ville topper med flott utsikt noen få kilometer i luftlinje fra sentrum.

 

Og det er lettvint å komme ut av byen. Sett deg på toget eller bussen, og klassisk skotsk natur er ikke langt unna. Gå langs sjøen forbi staselige herregårder,  ta en avslappende kanalvandring over utrolige akvedukter og følg gamle jernbanelinjer. Uansett er du aldri langt unna en trivelig skotsk pub der den vennlige lokalbefolkningen vil være mer enn villig til å fortelle deg om lokal historie og dele gode sladderhistorier.

 

I tillegg til mange flotte vandringer vil det med vårt nye bokkonsept også være mer fokus på historie og kultur. Og det er ikke nødvendig å måtte vandre hele tiden, boken forteller deg også hvordan komme rundt med bil eller sykkel til steder omtalt i boken. Som i våre andre fotturguider finnes også detaljert info om hvor det er best å bo, turområdene, klima etc.