Frifot er frihet - reis vekk fra det vanlige
Ebøker - flotte multimedia opplevelser 
med nye standarder

Ebok på nettbrett - planlegg vandringene, sykkelturen eller bilturen i fred og ro. Utforsk natur, historie og kultur på reisemålet gjennom flotte bilder og attraktiv layout. Bøker på nettbrett gir spesielt mulighet for flottere og mer omfattende bildepresentasjoner. Skriv ut fra ebokleser på PC og du har alt du trenger for turen.

 

Og de som foretrekker papir vil ikke bli glemt. Kart i papirformat med rutebeskrivelser vil komplettere de elektroniske utgivelsene.

 

Kommende standard for ebokutgivelser vil gjøre ebøkene til flotte multimediapresentasjoner med video, lyd, linker til informasjon og interaktive muligheter.

 

Med lagring av bøkene på nettbrett er det også lettere å ha alle tilgjengelige samtidig og på en plass. Og på reise kan det være greit å slippe å bekymre seg for vekten på håndbagasjen.

 

Uten utgifter til trykking og fysisk distribusjon er det mulig for oss å gjøre en rekke destinasjoner tilgjengelige, og utgi mindre og billigere utgaver som også kan oppdateres hyppigere.

Våre ebøker utgis i henhold til internasjonale standarder støttet av Den norske Bokbasen, og kan leses på alle plattformer som tilbys av norske bokhandlere på nett. Bøkene lagres elektronisk hos Bokbasen for oss, og selges gjennom nettbokhandlene for alle bokhandlerkjeder.